Irány a konyha
  • Nyitóoldal
  • Archívum
    • magyar
    • olasz
    • nemzetközi
    • bio
    • desszertek
  • Nyitóoldal
  • magyar
  • olasz
  • nemzetközi
  • bio
  • desszertek
  • Archívum
  • magyar
  • olasz
  • nemzetközi
  • bio
  • desszertek

LEGFRISSEBB HÍREINK

Hol marad a hal? Hetente legalább egyszer fogyasztani kellene (x)

Sokan megvásárolták már a karácsonyi menühöz a halat is, ám a...

Bővebben

Ez a cégóriás már döntött, a húsmentesség mellett voksolt!

Csak húsmentes ételeket kínálnak a Volkswagen német autógyártó...

Bővebben

Grillezni nyáron a legjobb! Mutatunk egy jó receptet!

A nyári hónapok a kertezésről, a fürdésről és persze a...

Bővebben

5 SZUPER ŐSZI ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS, AMELY NAGYSZERŰEN KOMBINÁLHATÓ PULYKÁVAL

2017. október 25., szerda - 14:44 | magyar
Megérkezett a hűvösebb ősz is, ilyenkor egyre inkább kívánjuk a tartalmas, főtt ételeket, mégsem szeretnénk tönkre tenni tavaszi-nyári diétánk eredményét. A dietetikusok által ajánlott zsírszegény és fehérjében gazdag pulykahús jól kombinálható a friss zöldségekkel, gyümölcsökkel – Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya szerint.
Hírlevél

HÍREK ELSŐ KÉZBŐL!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

RSS Facebook

KÖVESS MINKET!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGFRISSEBB HÍREINK

Hol marad a hal? Hetente legalább egyszer fogyasztani kellene (x)

Sokan megvásárolták már a karácsonyi menühöz a halat is, ám a...

Bővebben

Ez a cégóriás már döntött, a húsmentesség mellett voksolt!

Csak húsmentes ételeket kínálnak a Volkswagen német autógyártó...

Bővebben

Grillezni nyáron a legjobb! Mutatunk egy jó receptet!

A nyári hónapok a kertezésről, a fürdésről és persze a...

Bővebben
Hírlevél

HÍREK ELSŐ KÉZBŐL!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

RSS Facebook

KÖVESS MINKET!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

  • Archívum
  • Médiaajánlat
  • Kapcsolat
  • Teljes változat
Hírlevél

HÍREK ELSŐ KÉZBŐL!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE